Quiz 1 of 1

Testează-ți cunoștințele de educație financiară

29/11/2023

Pentru că săptămâna aceasta educația financiară este mai mult decât oricând în atenția lumii întregi, vă invităm să vă testați cunoștințele financiare completând acest quiz.

Școala de Valori susține în perioada Global Money Week, 20 – 26 martie 2023, ateliere gratuite de educație financiară Play4FinancialSkills în țară și în străinătate, pentru a-i ajuta pe români să ia cele mai bune decizii în privința banilor. Acțiunile fac parte din programul EduFin4Life, mai multe proiecte educaționale pentru copii, tineri și adulți prin care urmărim modelarea comportamentelor sănătoase pentru a ajunge la bunăstarea financiară.

Totodată, suntem alături de voi cu atelierele de educație financiară FLiP Școala de Bani pe Roți, cu suportul  BCR, care se vor desfășura online și offline în mai multe locații din țară.

Încurajăm românii să câștige bani cu inteligență, să-i economisească și să-i investească cu consecvență, dar și să-i cheltuie cu înțelepciune!

#EducatieFinanciara #ScoalaDeValori #EduFin4Life  #Play4FinancialSkills #FLiPScoalaDeBaniPeRoti #GlobalMoneyWeek2023 #GMW2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #LearnSaveEarn