Despre noi

Viziunea și valorile noastre

Viziunea
noastră

În toate ”viitorurile” posibile, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități pentru a contribui la transformarea umanității în spiritul bunăstării generațiilor prezente și viitoare.

Călăuzim tinerii să învețe să devină

creatorii propriilor lor vieți.

Ilustratie-site-multicultural

Fă primul pas

Ia-ți viața în propriile mâini și devino responsabil pentru învățarea ta.

Valorile noastre

Autenticitate

Credem în puterea interioară și în dorința de auto-depășire, pentru că individul de succes își creează oportunități de creștere în fiecare zi, iese constant din normă, iar cine devine depinde doar de el. Nu purtăm măști și nu jucăm roluri la preferințele celor din jurul nostru, căci apreciem oamenii pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce pretind că sunt. Creăm trenduri educaționale și ne străduim să fim mâine mai buni decât am fost astăzi.​

Libertate

Facem eforturi ca alegerile pozitive, deciziile corecte, acțiunile creatoare și promovarea coerentă a valorilor să ne conducă la conștientizarea efectului direct pe care acestea le au asupra dreptului fundamental, fragil și esențial pe care oamenii îl pot pierde cu ușurință. Cu cât ne permitem să facem mai multe lucruri, cu atât simțim că avem mai multă autonomie. Sentimentul de autonomie crește calitatea auto-motivației și reduce sentimentele personale de nemulțumire.

Integritate

Simțim că suntem și putem să trăim armonizat cu principiile și valorile noastre care ne fac viața senină în fiecare zi. Considerăm că merită osteneala să rămânem în acord cu valorile personale pentru a ne bucura constant că suntem cine suntem de fapt. Conștientizăm realitatea și oportunitățile pe care le avem la îndemână, ne auto-expunem permanent provocărilor de tot felul și totodată ținem pavăză propriilor sabotori și temeri.​

Curaj

Considerăm această valoare adaptativă ca fiind în primul rând abilitatea de a anticipa riscurile și a le discerne cu acuratețe. Conștiința, determinarea și perseverența ne conduc către succes ghidați de rațiune, integritate și deminitate. Ne emoționăm în procesul de promovare a valorilor în care credem. Suntem entuziaști, ne lăsăm provocați pozitiv și energizați de colaboratorii și partenerii noștri. Cu autenticitate, onestitate și putere intrinsecă ne aruncăm în vâltoarea luptei întru atingerea țelurile noastre.

A learning platform powered by E-Campus Romania.