EduAI: Explorează viitorul Educației prin intermediul Inteligenței Artificiale

· 11/10/2023

Prin acest eveniment, Școala de Valori își propune să le ofere participanților oportunitatea de a explora viitorul transformările din domeniul Educației, cu privire la procesul de învățare-evaluare, a relației profesor-elev, dar și a maximizării potențialului elevilor prin acces la Educației cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Cu ajutorul invitaților, urmărim să atingem, în cadrul evenimentului: „EduAI: Explorează viitorul educației prin intermediul Inteligenței Artificiale”, următoarele obiective:

  1. Importanța Inteligenței Artificiale: Vrem să evidențiem importanța AI în transformarea educației, prin aflarea modului în care aceasta poate revoluționa învățarea și predarea.
  2. Impactul pozitiv al AI: Vom demonstra cum AI poate să îmbunătățească procesul de predare-învățare și să transforme relația profesor-elev.
  3. Acces la educație: Ne propunem să explorăm modul în care AI poate să rezolve problema accesului la educație în regiuni defavorizate.
  4. Provocările AI: Vom discuta despre provocările și obstacolele pe care le implică utilizarea AI în sistemul de învățământ.
  5. Inovația în domeniul Educației: Vom promova inovații și tehnologii din domeniul Educației și vom facilita discuții constructive pentru a aduce schimbări pozitive.
  6. Integrarea AI în domeniul Educației: La finalul evenimentului, vom explora modalitățile concrete de integrare a Inteligenței Artificiale în procesul de predare și învățare.
+3 enrolled
Not Enrolled
This course is currently closed

Course Includes

  • 1 Lesson
  • 1 Quiz
  • Course Certificate