Fa acum testul asociat acestui curs si demonstreaza-ti intelegerea asupra subiectului!
Timp esimat de completare a testului: 15 minute
0 of 10 Intrebari completed
Questions:
You have already completed the test before. Hence you can not start it again.
Test is loading…
You must sign in or sign up to start the test.
You must first complete the following:
0 of 10 Intrebari answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
În ce an au apărut pentru prima dată informații despre cacao, la nivel mondial?
Care țară europeană a explorat mările și a descoperit pentru prima dată fructul de cacao?
Care crezi că este continentul în care este produsă 74% din producția mondială de cacao?
În 2019 producția mondială de cacao a fost 4.832.105,91 tone. Cameroon a produs 280.000 tone. Care este procentul contribuției statului Cameroon la producția mondială, în 2019?
În 2019, continentul African a asigurat o producție de 3.695.121 tone cacao. Care este procentul de participare la producția totală din Africa, a următoarelor state:
• Coasta de Azur, a produs 2.200.000 tone.
• Ghana, a produs 815.000 tone.
În câte etape este structurat procesul tehnologic pentru producția de cacao?
Care este compoziția chimică a fructului de cacao?
This response will be awarded full points automatically, but it can be reviewed and adjusted after submission.
Ce părere ai despre condițiile de lucru la care sunt supuși copiii din Africa în procesul de producție al boabelor de cacao?
This response will be awarded full points automatically, but it can be reviewed and adjusted after submission.
Care este sentimentul pe care ți-l declanșează acest filmuleț?
This response will be awarded full points automatically, but it can be reviewed and adjusted after submission.
În aceste condiții, ai mai cumpăra cacao care provine din Africa de Vest? Argumentează-ți răspunsul.
This response will be awarded full points automatically, but it can be reviewed and adjusted after submission.