Etapele proiectului PepinTEEN

Proiectul PepinTEEN se desfășoară pe o perioadă de doi ani, iar participanții sunt invitați să pornească în această călătorie având în minte destinația finală – ocazia de a experimenta hands-on antreprenoriatul în educație!

Etapa 1: ÎNSCRIERE

Construim echipe de antreprenori în educație! Aplici la proiect fie împreună cu o echipă deja formată, fie singur, iar noi te plasăm în echipa potrivită. 

Selectăm 120 de participanți/studenți din București, Iași, Cluj-Napoca sau Brașov care să participe în prima etapă a proiectului PepinTEEN.

Etapa 2: ÎNVĂȚARE

Alături de echipa ta treci printr-un proces de învățare. Participi la atelierele de educație centrată pe valori, descoperi noi perspective și te pregătești pentru a deveni antreprenor în educație. 

Ai acces la 12 ateliere interactive pregătite cu drag și orientate spre viitor, 6 online și 6 offline, într-un format hibrid gândit cu grijă. 

Etapa 3: DESCOPERIRE

Te-ai implicat și remarcat? Ești selectat! Din fiecare oraș alegem 5 tineri pe care să continuăm să-i descoperim și alături de care și mai multe minunății să înfăptuim!

În această etapă aflăm cine sunt cei 20 de tineri alături de care vom continua călătoria!

Etapa 4: VALOARE

Deschidem 4 hub-uri educaționale în care să poți să aduci și mai multă valoare! Primești o bursă și un context în care să te implici și mai intens. 

Cu o echipă formată în fiecare dintre cele 4 orașe universitare – București, Cluj, Iași, Brașov, începem să ne pregătim pentru a da înapoi spre comunitate!

Etapa 5: FACEM ECHIPĂ PENTRU EDUCAȚIE

Ultimul pas e să dai mai departe ce-ai învățat! Începi tu la rândul tău să facilitezi ateliere în comunitate pentru liceeni puși pe fapte, alături de echipa ta de studenți-antreprenori în educație.

Echipele de proiect vor facilita 12 ateliere, 6 de soft skills și 6 de IT, în fiecare hub din țară. La aceste ateliere vor participa un total de 140 de adolescenți.

Scroll to Top