Unde ne promovăm proiectul?

Aveți libertatea de a alege cel mai bun canal de promovare pentru proiectul vostru, în funcție de publicul target și ce urmăriți. Puteți alege unul sau mai multe canale de promovare, pe care să creați o pagină special pentru proiectul vostru. După ce creați contul/pagina proiectului, nu uitați să postați cât mai multe materiale de comunicare (foto, video, text) pentru a atrage cât mai mulți urmăritori.

Facebook

Facebook este o platformă de social media și un serviciu de social networking. Aici poți să îți creezi un cont personal sau o pagină, în cazul în care dorești să îți promovezi afacerea sau organizația, ori dacă ești persoană sau instituție publică. Îți poți configura o pagină Facebook for Business, unde poți vedea analize privind publicul țintă și succesul postărilor tale. Se pot încărca imagini, videoclipuri, texte, se pot face sondaje, transmisiuni live și stories. Se pot face grupuri și se pot vinde produse.

Instagram

Instagram este o platformă de social media unde se pot încărca imagini, videoclipuri scurte și stories, dar unde se pot face și sondaje. De asemenea, se poate transmite conținut live și se pot vinde produse. Instagram are și el opțiunea de Instagram for Business, pentru creatori de conținut.

YouTube

YouTube este o platformă unde se pot încărca videoclipuri de orice lungime și se pot face transmisiuni live. YouTube este al doilea cel mai accesat site din lume, după Google. Vizitatorii pot viziona videoclipuri fără să fie nevoie să își creeze un cont, iar dacă doresc pot fi membri ai unui canal, adică pot dona bani în schimbul unor beneficii. Utilizatorii pot crea și postări cu text, imagine sau sondaj în cazul în care doresc să interacționeze cu publicul.

TikTok

TikTok este o platformă de social media pe bază de videoclipuri scurte. TikTok oferă instrumente integrate de editare a videoclipurilor, iar înregistrările pot fi puse pe pauză și reluate de câte ori este nevoie. Se pot adăuga efecte, filtre și muzică. Se pot face și transmisiuni live.

LinkedIn

LinkedIn este o platformă de social media orientată spre mediul de afaceri. Utilizatorii își publică un CV digital, iar angajatorii pot publica anunțuri de angajare. Utilizatorii pot scrie postări sau articole, pot da like, pot distribui videoclipuri și pot trimite mesaje către alți utilizatori.

Scroll to Top