ETAPA 1 - Înainte de a începe

Ar trebui să știți că pentru a fi mai aproape de a câștiga, trebuie să acumulați cât mai multe puncte pendos!

Fiecare echipă va primi pendos pentru activitățile pe care desfășoară în comun, dar și pentru activitatea individuală (acestea din urmă se cumulează la punctele pentru echipă).

 • Verificați constant regulamentul competiției și solicitați pendos pentru fiecare activitate îndeplinită ce poate fi punctată, conform regulamentului.
 • Apreciem onestitatea și penalizăm frauda.
 • Faceți-vă prieteni în comunitate și ajutați-i pe ceilalți 🙂
 • Lucrul în echipă și colaborarea sunt esențiale.

Atenție! În situația în care unul sau mai mulți membri din echipă nu își îndeplinesc activitățile/ responsabilitățile, acest lucru va trage toată echipa în jos.  Sunteți responsabili pentru a vă face colegii de echipă să rămână implicați.

În altă ordine de idei…

Regula numărul 1: Distrați-vă!

ETAPA 2 - Familiarizarea

 1. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la primul webinar, unde veți cunoaște toate echipele din Major League Cup și comunitatea din proiect, live. – 2 aprilie, 17:00-19:00
 2. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la evenimentul Bibliotecă Vie cu invitați antreprenori și specialiști din cele 3 domenii de proiect (mediu, educație și societate).  Ai curiozități? Notează-le și află răspuns la tot ce te interesează. Acum e șansa! – 10 aprilie, 11:00-13:00
 3. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la evenimentul Bibliotecă Vie cu invitați din ING Tech România, care vor fi alături de noi pe tot parcursul proiectului și vă vor povesti despre universul IT. – 10 aprilie, 14:00-16:00
 4. Fii activ în comunitate și fă networking cu ceilalți participanți!

 

*Nu uita să soliciți puncte pendo, conform regulamentului de pe pagina principală. Pendos sunt acordate DOAR celor care cer, așa că fii pe fază pentru orice activitate pentru care ai putea fi punctat!

*Motivează-i pe toți cei din echipa ta să participe la întâlnirile noastre pentru a acumula pendos.

ETAPA 3 - START!

 1. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la primul atelier împreună ”Antreprenor de viitor”. – 16 aprilie, 16:00-19:00. Nu rata ocazia de a afla tot ce îți trece prin minte despre afaceri.
 2. După ce ai participat la atelier, completează acest QUIZZ!
 3. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la atelierul ”Branding și promovare”, unde veți învăța cum să vă promovați proiectele și ideea de afacere! – 17 aprilie, 11:00-14:00
 4. După ce ai participat la atelier, completează acest QUIZZ!
 5. Citește despre cele trei domenii ale competiției și gândește-te împreună cu echipa ta care domeniu vă atrage cel mai mult. Posibilitățile sunt infinite!P rotejarea mediului și diminuarea poluării, O societate mai conectată, Digitalizarea educației.
 6. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la GRAND OPENING Major League Cup – Ediția PepinTEEN! În acest atelier, tu și echipa ta vă veți alege domeniul (mediu, societate, educație) și cu siguranță, până la final, veți pleca și cu o idee clară de proiect! – 24 aprilie, 11:00-14:00. Atenție! Trebuie să existe un număr egal de echipe care concurează pe fiecare domeniu!
 7. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la o întâlnire scurtă în care îți vom prezenta platforma eSDV și tot ce veți avea de făcut pe parcurs. – 24 aprilie, 14:30-15:30
 8. Înscrie-te și participă împreună cu colegii tăi de echipă la atelier Agile Principles – SCRUM, alături de ING Tech România, pentru a afla totul despre lucrul eficient în echipă! – 8 mai, 11:00-14:00

ETAPA 4 - Desfășurarea competiției

În această etapă, fiecare echipă va fi antrenată de către un mentor IT din ING Tech România și un mentor pentru dezvoltarea proiectului din Școala de Valori.

Echipa voastră va avea 2 întâlniri cu mentorii desemnați, unde îi veți putea întreba orice neclarități aveți, feedback, precum și ajutor. Întâlnirile le veți stabili de comun acord împreună cu mentorii. 

Important! La întâlnirile cu mentorii, toți membrii echipei trebuie să fie prezenți!

 1. Începeți planificarea și setați obiectivele proiectului! Completați documentul pus la dispoziție, dacă vă este mai ușor, precum și calendarul vostru de întâlniri de lucru!
 2. Răsfoiți toate resursele puse la dispoziție pe platformă: Specialiștii IT: Cursurile de IT: HTML&CSS, JavaScript, Python, MySQL. Inovatorii și agregatorii: Materialele de la atelierul ”Antreprenor de Viitor”, posibilități de finanțare. Comunicatorii: Materialele de la atelierul ”Branding și Promovare”, posibilități de promovare ale proiectului. Vă vor fi de mare folos pe parcursul competiției!
 3. În această etapă este cel mai important ca fiecare rol în echipă să demonstreze toate abilitățile sale care l-au ajutat să ocupe acest rol!

  Lista responsabilităților în echipă pentru fiecare rol poate fi consultată aici.

ETAPA 5 - Jurizare și premiere

În această etapă, dragi participanți, vă mulțumim pentru tot efortul depus și implicarea voastră! Sunteți cu cel puțin un mai aproape de a salva lumea prin proiectele voastre revoluționare!

În perioada următoare, juriul ING Tech România și Școala de Valori vor analiza proiectele voastre, ținând cont de numărul de pendos acumulate pe parcursul competiției și vor puncta proiectele finale.

MULT SUCCES!

În data de 26 iunie, vă așteptăm la Ceremonia de Premiere Major League Cup, unde va avea loc decernarea premiilor pentru cele trei echipei câștigătoare din fiecare domeniu.

Abia așteptăm 🙂

Scroll to Top