Youngsters Profesii bine Cimentate @Școala de Valori

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Profesii Bine Cimentate este un program complementar cu mediul academic ce integreaza ateliere de dezvoltare personala si atelierele tehnice desfasurate la fabricile Holcim pentru studentii de la profilurile tehnice.
Atelierele de dezvoltare personala sunt gratuite si sustinute de traineri cu experienta din echipa Scoala de Valori. Rolul atelierelor este sa le ofere studentilor contextul de a-si descoperi abilitatile, talentele pentru viitoarea cariera.
Atelierele tehnice vin in completarea celor de dezvoltare prin componenta practica. Studentii petrec 5 zile la una din fabricile Holcim alese de ei, alaturi de specialisti unde afla care sunt departamentele fabricii, parcurg studii de caz. De asemenea, ei invata cum functioneaza o fabrica de ciment, ce roluri cheie indeplinesc specialistii Holcim si vad intregul proces de productie al cimentului.
La finalul participarii la aceste doua etape, participantii se pot inscrie la programul de internship. Acesta ofera 32 locuri celor mai motivati studenti si se desfasoara in perioada 15 iulie – 15 octombrie. Internshipul este platit, iar studentul este ghidat de un mentor in departamentul ales pentru practica. Deoarece sunt multe locatii pe care participantii le pot alege, Holcim ofera sedere in casele de oaspeti sau o indemnizatie pentru costurile de chiriei.