Povestea ciocolatei pentru detectivi

O experiență de învățare cu aromă de ciocolată. Descoperă amploarea și impactul interconexiunilor dintre noi și valoarea alegerilor pe care le facem zilnic în viața noastră.

· 20/08/2022

Prin intermediul acestui curs, vei înțelege de ce aproape toate procesele economice și politice sunt conectate pe plan global. Totodată, vei afla că cele mai multe dintre alegerile pe care noi oamenii le facem influențează bunăstarea altor oameni de pe mapamond.

Acum nu doar că-ți vei testa propriile teorii dar vei afla informații valoroase referitoare și la alte subiecte de interes pentru tine. Astfel, vei putea trece la etapa următoare de dezvoltare personală în lumea financiară.

©2021 | autor Silvia Bogdan, https://silviabogdan.ro

Informațiile din acest website provin din mai multe surse. Deși căutăm să menținem o versiune actualizată, nu putem garanta că așa va fi întotdeauna. Dacă observați pe vreo pagină ceva care ar trebui corectat sau actualizat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa [email protected] Acest site are scop exclusiv educațional. Vă sugerăm să nu luați totul ad litteram, tot ce găsiți aici nu sunt recomandări, sunt doar informații. Voi, cititorilor și utilizatorilor, veți analiza acest conținut și veți decide în deplină cunoștință dacă alegeți să vă schimbați comportamentul implementând în viața voastră ceea ce sugerăm noi aici. Mult succes!

+2032 enrolled
Not Enrolled
This course is currently closed

Course Includes

  • 4 Lessons
  • 5 Quizzes