Antrenează-ți

curiozitatea

Învață în ritmul tău la cursurile online oferite de Școala
de Valori și pregătește-te pentru viitor!

Cele mai recente cursuri

Alege un curs și hai să-ncepem!

FLIPiada Detectivilor

Comunitatea participanților FLIPiada născuți după 01.01.2011

Vezi mai mult …

« » page 1 / 4

« » page 1 / 5

Învață

Înscrie-te în programele de dezvoltare personală și vei deveni parte dintr-o experiență educațională totală. Competențele cheie ale secolului 21, colaborarea, comunicarea, gândirea critică și creativitatea, sunt în centrul cursurilor propuse în interiorul platformei

Inovează

Folosește experiența dobândită în interiorul comunității și propune proiecte educaționale noi, centrate în jurul valorilor noastre. Asociază resursele umane și materiale de care dispunem pentru a propune inițiative de formare interesante pentru membrii comunității.

Socializează

Fii parte dintr-o comunitate a tinerilor care îți seamănă și dezvoltă rețele de competențe! Creează grupuri în jurul subiectelor discutate cu ocazia cursurilor și participă la activitățile didactice pe care ți le propun mentorii.

Începe călătoria

Sună-ți prietenii și intrați pe cea mai cool platformă a momentului.

Cum funcționează

Fă-ți un cont

Înregistrează-te acum! Durează doar 2 minute.
Register

Alege cursul potrivit

Pe platforma eSDV accesibile, despre educație financiară. Cursurile au durate 4-6 săptămâni și îmbină suporturi diferite, pentru a se potrivi cât mai bine preferințelor tale de învățare: video, texte, infografice, diagrame etc.

Testează-ți cunoștințele

După fiecare curs finalizat te evaluezi. Vei obține și o certificare din partea noastră. Ulterior, vei primi un număr de puncte pe care le poți transforma în reduceri pentru cursurile plătite pe care le vei cumpăra.

Dă mai departe vestea

Te încurajăm să recomanzi și prietenilor tăi cursurile online Școala de Valori!
Share

Cui se adresează

  • Cursurile noastre sunt create pentru categorii de vârste diferite și acoperă o varietate de domenii, așa că sigur vei descoperi ceva pe gustul tău!
  • Dacă ești trainer sau profesor, poți urca pe platformă propriile tale cursuri. Ești interesat? Lasă-ne un mesaj.

Scroll to Top