Antrenează-ți

curiozitatea

Învață în ritmul tău la cursurile online oferite de Școala
de Valori și pregătește-te pentru viitor!

Cele mai recente cursuri

Alege un curs și hai să-ncepem!

FLIPiada Detectivilor

Comunitatea participanților FLIPiada născuți după 01.01.2011

Vezi mai mult …

« » page 1 / 2

Modul Digital pentru Profesori

Acest modul este disponibil pentru profesorii din România, cu scopul de a sprijini desfășurarea activității didactice a acestora. Eficiența pedagogiei digitale depinde în mare măsură de modul în care tehnologiile digitale sunt utilizate de profesori în predarea la clasă. Utilizarea corespunzătoare a tehnologiilor și resurselor digitale disponibile poate avea un impact pozitiv asupra educației elevilor.

Vezi mai mult …

SEIF Ghid de Educație Financiară pentru Adolescenți

Cu acest curs, sperăm să ai ocazia să conștientizezi ce contează cu adevărat pentru tine, să descoperi căi simple în a-ți (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-te inspirat(ă) și sedus(ă) de rezultatele financiare pe care poți începe să le înregistrezi fără prea mult efort, încă de la vârsta pe care o ai.

Vezi mai mult …

Povestea Ciocolatei pentru Detectivi

Prin intermediul acestui exercițiu, vei înțelege conceptul de bunăstare personală. Totodată, vei conștientiza faptul că deciziile personale, inclusiv cele financiare, pot avea un impact esențial asupra oamenilor care lucrează în domeniile de activitate ale poveștii noastre, indiferent de locul unde își trăiesc viața pe pământ.

Vezi mai mult …

« » page 1 / 4

Învață

Înscrie-te în programele de dezvoltare personală și vei deveni parte dintr-o experiență educațională totală. Competențele cheie ale secolului 21, colaborarea, comunicarea, gândirea critică și creativitatea, sunt în centrul cursurilor propuse în interiorul platformei

Inovează

Folosește experiența dobândită în interiorul comunității și propune proiecte educaționale noi, centrate în jurul valorilor noastre. Asociază resursele umane și materiale de care dispunem pentru a propune inițiative de formare interesante pentru membrii comunității.

Socializează

Fii parte dintr-o comunitate a tinerilor care îți seamănă și dezvoltă rețele de competențe! Creează grupuri în jurul subiectelor discutate cu ocazia cursurilor și participă la activitățile didactice pe care ți le propun mentorii.

Începe călătoria

Sună-ți prietenii și intrați pe cea mai cool platformă a momentului.

Cum funcționează

Fă-ți un cont

Înregistrează-te acum! Durează doar 2 minute.
Register

Alege cursul potrivit

Pe platforma eSDV accesibile, despre educație financiară. Cursurile au durate 4-6 săptămâni și îmbină suporturi diferite, pentru a se potrivi cât mai bine preferințelor tale de învățare: video, texte, infografice, diagrame etc.

Testează-ți cunoștințele

După fiecare curs finalizat te evaluezi. Vei obține și o certificare din partea noastră. Ulterior, vei primi un număr de puncte pe care le poți transforma în reduceri pentru cursurile plătite pe care le vei cumpăra.

Dă mai departe vestea

Te încurajăm să recomanzi și prietenilor tăi cursurile online Școala de Valori!
Share

Cui se adresează

  • Cursurile noastre sunt create pentru categorii de vârste diferite și acoperă o varietate de domenii, așa că sigur vei descoperi ceva pe gustul tău!
  • Dacă ești trainer sau profesor, poți urca pe platformă propriile tale cursuri. Ești interesat? Lasă-ne un mesaj.

Scroll to Top