Unul din proiectele noastre preferate este FLiP – Școala de Bani pe Roți, și sperăm că și al tău, mai ales că ai participat la unul din atelierele noastre.

Pentru că de-a lungul timpului mai mult de 52.000 de elevi au participat la cursurile realizate de BCR în colaborare cu Școala de Valori, ne-am gândit să-i răsplătim pe copii și adolescenți pentru implicarea lor, organizând un concurs special pentru ei: FLiPiada!

FLiPiada este un treasure hunt cu tematică financiară, creat astfel încât să îi provoace și să le stârnească interesul tinerilor participanți.

Premii pentru participanții din categoria de vârstă 7 – 10 ani:

Premiul I – cont de economii BCR în valoare de 4.000 lei
Premiul al II-lea – cont de economii BCR în valoare de 2.000 lei

Premii pentru participanții din categoria de vârstă 11 – 14 ani:

Premiul I – cont de economii BCR în valoare de 6.000 lei
Premiul al II-lea – cont de economii BCR în valoare de 3.000 lei

Înscrie-te la FLiPiada în 2 pași!

1. Toată lumea CLICK pe ROȘU 🙂

2. Ai între 7 și 10 ani? Click ALBASTRU 🙂

2. Ai între 11 și 14 ani? Click VERDE 🙂

Competiția

Competiția se va desfășura în perioada martie – iunie 2021, iar participanții vor fi împărțiți în două grupe de vârstă: Detectivii (7-10 ani) și Exploratorii (11-14 ani). Înscrierile pentru prima grupă vor începe pe 22 martie, iar pentru cea de-a doua pe 25 martie. Cei care se înscriu mai repede, pe durata Global Money Week (22-28 martie), vor primi puncte suplimentare.

Calendar

Regulament oficial

Participanți

Pe parcursul FLiPiadei, participanții se vor organiza în echipe și vor parcurge mai multe etape ce presupun rezolvarea unei serii de exerciții și scenarii. Aceștia se vor folosi de cunoștințele dobândite în atelierele de educație financiară. Obiectivul Detectivilor și Exploratorilor este să strângă cât mai multe puncte, FLiPcoins, moneda jocului, iar în finală se vor califica primele 25 de echipe din fiecare categorie, în funcție de punctajul obținut.

Detectivii sunt participanți cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani.

Exploratorii sunt participanți cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

Categorii de Vârstă

Scroll to Top