Bine v-am găsit!

Vă felicităm că ați ajuns până aici și ați parcurs toate etapele călătoriei prin misterele lumii lui FLiP.
Mai jos, veți găsi mai multe provocări, care vă îndeamnă la reflecție și la lucru în echipă și abia așteptăm să cunoaștem ideile voastre în legătură cu subiectul prezentat.
Răspunsul trebuie transmis doar de către un membru al echipei, pe emailul flipiada@scoaladevalori.ro. Fiți curajoși, fiți sinceri, fiți naturali !
Mult succes !


ATENȚIE! Poți rezolva provocările acestei etape doar până pe 20 mai 2022 !

  1. Scrie denumirea echipei din care faci parte si numele complet al tuturor membrilor ei.
  2. Suntem convinși că știți deja ce loc din Europa ocupă România din punct de vedere al gradului de educație financiară al populației sale. Care este părerea echipei voastre despre aceasta?
  3. De anul acesta data de 11 aprilie a devenit oficial Ziua educației financiare în România. Propuneți o activitate prin care tu și colegii tăi de clasă să celebrați această zi .
  4. Citiți cu atenție textul cerinței și fiecare întrebare de mai jos. Este necesar să vă întâlniți, fie online, fie față în față, dacă distanțele geografice vă permit acest lucru, și să filmați/ înregistrați un scurt interviu video de 5 – 7 minute cu toți membrii echipei voastre în care să vă prezentați echipa și să răspundeți, fiecare, pe rând, la următoarele întrebări:

a. Cum te numesti si din ce localitate esti ?

b. Ce te-a convins să participi la concursul Flipiada ?

c. Cum este să fi participant la un concurs de educație financiară ?

d. Care a fost strategia ta pentru a câștiga Concursul?

Scroll to Top