Înscrie-ți copilul la atelierele gratuite de educație financiară care au loc la nivelul 1 în Promenada Mall București, în Cinematograful Cineplexx din Shopping City Satu Mare, la nivelul 1 lângă Cinema City la Shopping City Timișoara.

Accesează acest link

Scrie-ne la adresa educatiefinanciara@scoaladevalori.ro sau

 sună-ne la numărul mobil +40 (737) 548 712

Banii sunt un element util în construcția unui viitor pe măsura visurilor noastre.
Dar cât de bine știm să-i gestionăm?

Pentru cei care nu vor să-și lase viitorul la întâmplare, am creat o călătorie inițiatică în lumea finanțelor și a creșterii calității vieții. Ideea s-a născut din dorința a-i susține și pe tineri să-și dezvolte abilități financiare, să-și gestioneze eficient banii de buzunar și, mai ales, să învețe să gândească în perspectivă, și să decidă asumat. Cu educația financiară tinerii au șansă să conștientizeze ce contează cu adevărat pentru sine, descoperă căi simple în a-și (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-se inspirați și seduși de rezultatele financiare pe care pot începe să le înregistreze fără prea mult efort, încă de timpuriu.

Silvia Bogdan, Președinte Școala de Valori și creator de conținut educațional

Ateliere de Educație Financiară
pentru copii și tineri: 

4-5 ani, 6-7 ani, 8-10 ani, 11-14 ani, și 15-18 ani

Începând cu luna Mai 2022, te așteptăm la nivelul 1 în Promenada Mall București, la Cinematograful Cineplexx din Shopping City Satu Mare, la nivelul 1 lângă Cinema City la Shopping City Timișoara.

Suntem și în online, gata oricând să provocăm tinerii la învățat despre bani, oriunde s-ar afla, la nivel național, european sau internațional.

Înscrie-ți copilul la atelierele gratuite de educație financiară ale Școlii de Valori!

La Școala de Valori tinerii cu vârste între 4 și 18 ani, se joacă, explorează, discută și învață despre valoarea banilor și importanța economisirii, precum și despre principiile gestionării responsabile a banilor.

Pe parcursul a 2 ore, tinerii au ocazia să pășească în lumea banilor și să parcurgă un traseu educațional creat special pentru grupa de vârstă căreia îi aparțin.

Obiectivele programului de Educație Financiară @ Școala de Valori

  • Ne concentrăm pe a modela comportamente financiare sănătoase (alfabetizarea financiară), pentru ca tinerii să învețe acum să facă alegeri financiare înțelepte pentru viitor, într-un context cât mai apropiat de realitatea în care trăiesc (capacitare financiară).
  • În plus, transmitem cunoștințe și dezvoltăm abilități pentru viață (educația financiară).

Conturarea perspectivelor financiare pe termen lung, a tinerilor, sprijină procesul de modelare a unor comportamente financiare productive și integrarea în disciplina personală a unor sisteme simple, dar riguroase care să conducă la creșterea bunăstării personale, cu impact pozitiv în comunitate.

Beneficii pentru tinerii participanți

Majoritatea cercetărilor efectuate în ultimii doi ani, indiferent de sursă, arată că românii se află pe ultimele locuri la educație financiară în Europa și în lume.

Dacă vrei să ai un copil mai educat financiar, înscrie-l la atelierele gratuite de educație financiară care au loc la nivelul1, în Promenada Mall București, în Cinematograful Cineplexx din Shopping City Satu Mare și la nivelul 1 lângă Cinema City la Shopping City Timișoara!

Parteneri

În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare, contactează echipa de proiect: educatiefinanciara@scoaladevalori.ro   / +40 (737) 548 712

Scroll to Top