Dacă vrei să contribui la educația de calitate a tinerilor care au nevoie de suport pentru a învăța, actualizează-ți profilul pe platforma

Odată ce ai făcut asta, BestJobs va recompensa efortul tău contribuind cu 5 euro în proiectul CreȘTEM VIITOR

De ce tu cu noi și BestJobs? Pentru că la Școala de Valori credem în potențialul tinerilor de a-și transpune în realitate visurile mărețe, ideile despre umanitate și drumul în atingerea misiunii personale. Poveștile tuturor oamenilor care au obținut succesul fac referire la creșterea mentală, dezvoltarea emoțională și îmbunătățirea stimei de sine a copilului care devine adolescent și apoi adult.
Reziliența personală, gândirea progresistă și determinarea pentru depășirea potențialului sunt apanajul oricărui tânăr care dorește să reușească în viață.
Energia interioară, mintea ageră, dezvoltarea intuiției, preocuparea pentru lucrurile care contează pentru el și pentru ceilalți, precum și tolerața la risc pot transforma potențialul uman și declanșa în oricare individ dorința de reușită și curajul de a depăși obstacolele vieții.

Credem că tinerii au nevoie să descopere cum pot visa, cum se pot lăsa purtați de ideile mărețe care nu le dau pace și cum își poți folosi propriul sistem de valori, în mod colaborativ, pentru a transforma societatea actuală într-una bazată pe valori sănătoase.

Așadar, suntem adepții lucrului colaborativ între generații, credem în puterea complementarității și ca atare, dorim să creăm unui ecosistem educațional în cadrul căruia împreună cu toți prietenii și partenerii noștri facem schimb de valoare și contribuim la dezvoltarea unor programe coerente, consistente și cu sens, care promovează relațiile pozitive și repoziționează importanța educației centrată pe valori sănătoase la nivel de societate.

Scroll to Top