Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Prin intermediul acestui curs, veți învăța noțiuni fundamentale cu privire la impozitarea câștigurilor atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. În plus, veți afla care sunt beneficiile care rezultă din plata taxelor și impozitelor pe venit/profit, precum și care sunt obligațiile pe care cetățenii unei comunități le are în schimbul câștigurilor pe care le înregistrează într-un an. 

Te rugăm să vizionezi secvența următoare. Cu siguranță îți vei reaminti noțiuni pe care le cunoști și totodată, vei afla informații cu totul noi. Vizionare plăcută!

sursa: https://europa.eu/taxedu/teachers-corner_ro

©2021 | autor curs Silvia Bogdan, https://silviabogdan.ro

Informațiile din acest website provin din mai multe surse. Deși căutăm să menținem o versiune actualizată, nu putem garanta că așa va fi întotdeauna. Dacă observați pe vreo pagină ceva care ar trebui corectat sau actualizat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa elearningpm@scoaladevalori.ro 

Acest site are scop exclusiv educațional. Vă sugerăm să nu luați totul ad litteram, tot ce găsiți aici nu sunt recomandări, sunt doar informații. Voi, cititorilor și utilizatorilor, veți analiza acest conținut și veți decide în deplină cunoștință dacă alegeți să vă schimbați comportamentul implementând în viața voastră ceea ce sugerăm noi aici. Mult succes!

Aprecieri si recenzii

5.0
Scor mediu
4 Aprecieri
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!
Manole Ilinca
Scris acum 12 luni
Interesant

poti invata despre lucruri de bază.

Dragoş
Scris acum 12 luni
Wooow

Util,am aflat lucruri noi.

Trestian
Scris acum 12 luni
Interesant!

Mi-a plăcut! Foarte interesant cursul!

Albert Cioica
Scris acum 1 an
Super!

Foarte interesant.

Arată mai multe recenzii
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!

Cursuri similare

« » page 1 / 6

Scroll to Top