Skills for Life ToolBox în limba Română

Skills for Life ToolBox Auto-Reflecție este un ghid pentru planificare școlară și de carieră. Acesta a fost creat în baza teoriei dezvoltate de către Ph. Dr. John L. Holland. Skills for Life ToolBox Auto-Reflecție se bazează pe cercetări extinse referitoare la modul în care tinerii își aleg traseul educațional și profesional. Teoria cunoscută sub denumirea de RIASEC, arată faptul că atât oamenii, cât și mediile de lucru pot fi clasificate în funcție de șase tipologii de bază: Realist, Investigativ, Artistic, Social, E(î)ntreprinzător și Convențional. Pe măsură ce veți completa răspunsurile în acest instrument, veți regăsi întrebări referitoare la aspirațiile, activitățile, interesele și alte estimări de sine ale propriei persoane. Completarea va dura aproximativ 20 de minute. Acum suntem în faza pilot de calibrare și ajustare a itemilor de răspuns. Răspunsurile tale ne vor putea ajuta să creăm un instrument de auto-reflecție mai adaptat tinerilor din Europa. 

© 2021 | drepturile de proprietate intelectuală și morale aparțin lui Dragoș Iliescu din România

Credit foto Ana Trăistaru @ Școala de Valori

Aprecieri si recenzii

0.0
Scor mediu
0 Aprecieri
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!
Fii primul care acordă o recenzie!
Show more reviews
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!

Cursuri similare

SEIF Ghid de Educație Financiară pentru Adolescenți

Cu acest curs, sperăm să ai ocazia să conștientizezi ce contează cu adevărat pentru tine, să descoperi căi simple în a-ți (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-te inspirat(ă) și sedus(ă) de rezultatele financiare pe care poți începe să le înregistrezi fără prea mult efort, încă de la vârsta pe care o ai.

See more...

Busola Digitală pentru Profesori

Acest instrument este un chestionar de auto-reflecție, care oferă profesorilor o primă idee referitoare la nivelul abilităților digitale proprii. Totodată, rezultatele acestui chestionar vor reflecta nevoile concrete necesare adaptării conținutului educațional pentru programul de pedagogie digitală.

See more...

RON20

Povestea Ciocolatei pentru Detectivi

Prin intermediul acestui exercițiu, vei înțelege conceptul de bunăstare personală. Totodată, vei conștientiza faptul că deciziile personale, inclusiv cele financiare, pot avea un impact esențial asupra oamenilor care lucrează în domeniile de activitate ale poveștii noastre, indiferent de locul unde își trăiesc viața pe pământ.

See more...

« » page 1 / 5

Scroll to Top