Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This curs is currently closed

Bine v-am găsit!

Vă felicităm că ați ajuns până aici și ați parcurs toate etapele călătoriei prin misterele lumii lui FLiP. 

În ultima etapă a Concursului FLiPiada, abilitățile voastre de exploratori vă vor fi cu adevărat încercate, iar atenția și curiozitatea voastre vă vor fi de mare ajutor. 

Mai jos, veți găsi mai multe provocări, după sistemul cu care credem că deja v-ați obișnuit. Întrebările de la 1 la 8 au un răspuns foarte simplu, pe care probabil îl cunoașteți deja sau pe care îl puteți afla răsfoind paginile organizatorilor Concursului FLiPiada:    Școala de Bani pe Roți și Școala de Valori.

Provocarea nr. 9 vă îndeamnă la reflecție și abia așteptăm să cunoaștem ideile voastre în legătură cu subiectul prezentat. 

Provocarea nr. 10 trebuie rezolvată DOAR în echipă, așa că vă invităm să vă conectați cu toți membrii echipei și să răspundeți ultimelor întrebări. Fiți curajoși, fiți sinceri, fiți naturali ! 

Mult succes ! 

ATENȚIE! Poți rezolva provocările acestei etape doar până pe 20 iunie 2021 !

Aprecieri si recenzii

5.0
Scor mediu
1 Aprecieri
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!
Chirila
Scris acum 4 luni
Cea mai frumoasa experienta din viata mea!

A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea.M-am bucurat mult cand am aflat ca m-am calificat in finala.Sper ca echipa mea (Adica echipa 7) v-a castiga deoarece ne dorim de cand am inceput acest concurs sa castigam premiul cel mare in valoare de 6000 de lei. Sper ca in intalnirea de maine (25.06.2021) sa aflu ca am castigat. NU MAI POT DE NERABDARE!!!

Arată mai multe recenzii
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!

Cursuri similare

Modul Digital pentru Profesori

Acest modul este disponibil pentru profesorii din România, cu scopul de a sprijini desfășurarea activității didactice a acestora. Eficiența pedagogiei digitale depinde în mare măsură de modul în care tehnologiile digitale sunt utilizate de profesori în predarea la clasă. Utilizarea corespunzătoare a tehnologiilor și resurselor digitale disponibile poate avea un impact pozitiv asupra educației elevilor.

Vezi mai mult ...

SEIF Ghid de Educație Financiară pentru Adolescenți

Cu acest curs, sperăm să ai ocazia să conștientizezi ce contează cu adevărat pentru tine, să descoperi căi simple în a-ți (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-te inspirat(ă) și sedus(ă) de rezultatele financiare pe care poți începe să le înregistrezi fără prea mult efort, încă de la vârsta pe care o ai.

Vezi mai mult ...

« » page 1 / 5

Scroll to Top