FLiPiada Detectivilor – Etapa 1

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This curs is currently closed

Bine ați venit ! În etapele care urmează vă veți pune în practică toate abilitățile de detectivi pentru a da de urma monedelor flipcoins puse în joc: atenția, istețimea, perseverența. 

Periodic, vă vom transmite noi provocări, care vă vor purta prin lumea lui FLiP și vă vor aduce și mai multe monede flipcoins, așa că tpt ce trebuie să faceți este să reveniți zilnic pe platformă și să descoperiți noi mistere.  

Nu mai sta pe gânduri și intră în jocurile FLiPiadei unde aliații tăi de nădejde vor fi Interacțiunea și Voia Bună.

Ești gata pentru o aventură de neuitat în lumea banilor?

Aprecieri si recenzii

5.0
Scor mediu
2 Aprecieri
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!
Dragoş
Scris acum 3 săptămâni
Un curs util!

}mi place foarte mult acest curs! Învăț lucruri interesante și utile.

Albert Cioica
Scris acum 4 săptămâni
Super!

Un curs super! Mă bucur că m-am înscris!

Show more reviews
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!

Cursuri similare

Modul Digital pentru Profesori

Acest modul este disponibil pentru profesorii din România, cu scopul de a sprijini desfășurarea activității didactice a acestora. Eficiența pedagogiei digitale depinde în mare măsură de modul în care tehnologiile digitale sunt utilizate de profesori în predarea la clasă. Utilizarea corespunzătoare a tehnologiilor și resurselor digitale disponibile poate avea un impact pozitiv asupra educației elevilor.

See more...

SEIF Ghid de Educație Financiară pentru Adolescenți

Cu acest curs, sperăm să ai ocazia să conștientizezi ce contează cu adevărat pentru tine, să descoperi căi simple în a-ți (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-te inspirat(ă) și sedus(ă) de rezultatele financiare pe care poți începe să le înregistrezi fără prea mult efort, încă de la vârsta pe care o ai.

See more...

Busola Digitală pentru Profesori

Acest instrument este un chestionar de auto-reflecție, care oferă profesorilor o primă idee referitoare la nivelul abilităților digitale proprii. Totodată, rezultatele acestui chestionar vor reflecta nevoile concrete necesare adaptării conținutului educațional pentru programul de pedagogie digitală.

See more...

Povestea Ciocolatei pentru Detectivi

Prin intermediul acestui exercițiu, vei înțelege conceptul de bunăstare personală. Totodată, vei conștientiza faptul că deciziile personale, inclusiv cele financiare, pot avea un impact esențial asupra oamenilor care lucrează în domeniile de activitate ale poveștii noastre, indiferent de locul unde își trăiesc viața pe pământ.

See more...

« » page 1 / 5

Scroll to Top