Noțiuni esențiale de educație financiară

Banii sunt un element util în construcția unui viitor pe măsura visurilor noastre. Dar cât de bine știm să-i gestionăm? Pentru cei care nu vor să-și lase viitorul la întâmplare, am creat acest modul, o călătorie inițiatică în lumea banilor și a creșterii calității vieții. Cu această ocazie, vei face primii pași către dezvoltarea abilităților financiare, gestionarea eficientă a banilor și, mai ales, vei învăța cum să gândești în perspectivă, pe propriile picioare.

Aprecieri si recenzii

5.0
Scor mediu
5 Aprecieri
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!
Stanila Miruna
Scris acum 2 luni
Buna!

Am aflat multe lucruri interesante!

Albert Cioica
Scris acum 2 luni
Interesant!

Foarte interesant cursul!

Manole Ilinca
Scris acum 4 luni
Foarte interesant!

Am aflat multe lucruri care imi erau necunoscute.

Lupescu Ilinca
Scris acum 4 luni
😁

Super!

sdv_admin
Scris acum 1 an
Cel mai bun curs

Educatie financiara la superlativ!

Arată mai multe recenzii
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!

Cursuri similare

Modul Digital pentru Profesori

Acest modul este disponibil pentru profesorii din România, cu scopul de a sprijini desfășurarea activității didactice a acestora. Eficiența pedagogiei digitale depinde în mare măsură de modul în care tehnologiile digitale sunt utilizate de profesori în predarea la clasă. Utilizarea corespunzătoare a tehnologiilor și resurselor digitale disponibile poate avea un impact pozitiv asupra educației elevilor.

Vezi mai mult ...

SEIF Ghid de Educație Financiară pentru Adolescenți

Cu acest curs, sperăm să ai ocazia să conștientizezi ce contează cu adevărat pentru tine, să descoperi căi simple în a-ți (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-te inspirat(ă) și sedus(ă) de rezultatele financiare pe care poți începe să le înregistrezi fără prea mult efort, încă de la vârsta pe care o ai.

Vezi mai mult ...

« » page 1 / 5

Scroll to Top