Noțiuni esențiale de educație financiară

Banii sunt un element util în construcția unui viitor pe măsura visurilor noastre. Dar cât de bine știm să-i gestionăm? Pentru cei care nu vor să-și lase viitorul la întâmplare, am creat acest modul, o călătorie inițiatică în lumea banilor și a creșterii calității vieții. Cu această ocazie, vei face primii pași către dezvoltarea abilităților financiare, gestionarea eficientă a banilor și, mai ales, vei învăța cum să gândești în perspectivă, pe propriile picioare.

Aprecieri si recenzii

5.0
Scor mediu
3 Aprecieri
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!
Manole Ilinca
Scris acum 22 de minute
Foarte interesant!

Am aflat multe lucruri care imi erau necunoscute.

Lupescu Ilinca
Scris acum 22 de minute
😁

Super!

sdv_admin
Scris acum 9 luni
Cel mai bun curs

Educatie financiara la superlativ!

Show more reviews
Ți-a plăcut cursul nostru?
Am vrea să știm opinia ta!

Cursuri similare

SEIF Ghid de Educație Financiară pentru Adolescenți

Cu acest curs, sperăm să ai ocazia să conștientizezi ce contează cu adevărat pentru tine, să descoperi căi simple în a-ți (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-te inspirat(ă) și sedus(ă) de rezultatele financiare pe care poți începe să le înregistrezi fără prea mult efort, încă de la vârsta pe care o ai.

See more...

Busola Digitală pentru Profesori

Acest instrument este un chestionar de auto-reflecție, care oferă profesorilor o primă idee referitoare la nivelul abilităților digitale proprii. Totodată, rezultatele acestui chestionar vor reflecta nevoile concrete necesare adaptării conținutului educațional pentru programul de pedagogie digitală.

See more...

RON20

Povestea Ciocolatei pentru Detectivi

Prin intermediul acestui exercițiu, vei înțelege conceptul de bunăstare personală. Totodată, vei conștientiza faptul că deciziile personale, inclusiv cele financiare, pot avea un impact esențial asupra oamenilor care lucrează în domeniile de activitate ale poveștii noastre, indiferent de locul unde își trăiesc viața pe pământ.

See more...

« » page 1 / 5

Scroll to Top