Regulile simulării

Regulile simulării

Fiecare cetățean al insulei va putea face alegeri personale și astfel, influența deciziile Grupării căreia îi aparține. Bineînțeles, ca și în viața reală, în simularea Choice orice alegere va avea consecințe, pozitive sau după caz, negative.

Declanșarea războiului va depinde de înțelepciunea, alegerile și consecințele cumulate de fiecare cetățean de pe insulă, indiferent din ce Grupare face parte acesta. Găsirea unor soluții viabile cu scopul de a evita un astfel de scenariu, va depinde de fiecare individ și de gândirea colectivă acumulată și capacitată, chiar și dincolo de granițele Grupărilor.

Simularea se termină la capătul rundelor de negocieri: 4 runde, în cazul atelierelor de 2 ore, respectiv 6 runde, în cazul atelierelor de 4 ore.

Puteți vinde, achiziționa produse/servicii doar o singură dată pe lună la masa de negocieri, la care vă veți întâlni cu reprezentanții celorlalte grupări de pe insulă. Guvernatorul insulei (trainerul) va modera rundele de negocieri.

 1. Orele întânirii vor fi anunțate de Guvernator. Reprezentanții care nu sunt la masa negocierilor la ora începerii ședinței, nu vor mai putea intra în plenară.
 2. Puteți lua o singură decizie pe lună.
 3. Puteți face o singură alegere pe lună dintre următoarele variante:
  • Antrenați și trimiteți un spion pentru a afla informații referitoare la starea în care se află insula.
  • Dublați producția de bunuri/servicii.
  • Trimiteți un membru al grupării la specializare. Acesta ar putea să învețe o abilitate nouă.
  • Faceți o alegere potrivită, în funcție de consecințele care vă vor fi comunicate direct .
 4. Comunicați deciziile/alegerile grupării voastre, trimițând mesaje whatsapp doar trainerului sau facilitatorului. Numărele mobile ale celor 2 vă va fi comunicat. Pentru ca informațiile cu privire la deciziile/alegerile Grupării să fie clar prezentate, iar oferta să fie corespunzător prezentată, vă rugăm să ni le transmiteți completându-le în formatul de mai jos.
 5. Corespondentul de presă (facilitatorul) nu poate fi interogat, el vă va putea comunica doar informațiile pe care le deține și doar în cazul în care are aprobarea Guvernatorului.
 6. Guvernatorul insulei va anunța public sau în particular, după caz, consecințele deciziei/alegerii comunicate de grupări.
 7. Știrile vor fi afișate la Gazeta Choice. În fiecare lună veți primi pe whatsapp câte un exemplar al acestei publicații de presă.
Notați deciziile luate sau schimburile pe care intenționați să-l faceți, precum și Gruparea căreia îi veți lansa propunerea.

Curs Discuția

Scroll to Top
Sari la bara de unelte