Subscribe1

Bani de Buzunar 2.0

Bani de buzunar 2.0 – Gata de drum ?Logo Bani de Buzunar v2.0

Cu sprijinul ING Bank, derulam pentru al treilea an consecutiv proiectul Bani de buzunar 2.0 – o initiativa de educatie financiara dedicata liceenilor din Romania.

Ce va fi nou anul acesta, este faptul ca in fiecare oras vor fi implicati in proiect si voluntari ING.

Participarea este gratuită, trebuie doar să te înregistrezi pe platformă.

În orașele: Târgu Mureș, București, Iași, Piatra Neamț, Ploiești și Călărași, proiectul va avea o deschidere organizată și la nivel local cu ateliere interactive de lucru în echipă și managementul banilor de buzunar. Apoi echipele (de câte 7 adolescenți) formate la deschidere se vor ”muta” în mediul online și vor participa la sesiuni susținute de facilitatorii Școlii de Valori, urmate la începutul lunii decembrie de ateliere interactive de închidere cu premiere.

”Bani de buzunar 2.0” este un proiect aparte pentru că folosește metodologii de învățare combinată, adică alternează ateliere la clasă cu ateliere online. Atelierele online sunt de două tipuri: sesiune cu 7 participanți susținute de un formator din cadrul Asociației Școala de Valori, sau scurte filmulețe informative.

Partea online a proiectului ”Bani de buzunar 2.0” se desfășoară pe site-ul http://escoaladevalori.ro  – unde toți participanți trebuie să își facă un cont de utilizator pentru a accesa resursele și sesiunile online. Aici sunt disponibile 2 filmulețe informative și exerciții de management financiar pentru orice utilizator înregistrat. Atelierele live cu facilitatori sunt disponibile însă doar pentru participanții care au fost prezenți la deschidere. În limita resurselor disponibile (timpul faciliatorilor și 420 de participanți), după 25 octombrie, există posibilitatea să formăm grupe pentru sesiunile live online și din rândul acelor adolescenți înregistrați care nu au fost prezenți la deschiderile din cele 4 orașe.

Pentru a avea o miză mai mare decât simpla învățare 😉 avem și un concurs cu comisie de selecție, prin care oferim celor mai zeloase echipe, cate una pentru fiecare oras, premii in valoare de 1400 de lei/ echipa de 7 participanți (zeloase = care fac mini-proiectele din sesiuni si provocările surpriză lansate de facilitatori). Oferirea tuturor premiilor se va face la închiderea proiectului.

Toți participanții care se prezintă la deschidere și închidere, parcurg cele 5 sesiuni cap-coadă și fac mini-proiectele aferente vor primi diplome de participare.

Acest proiect este susținut de ING Bank și sprijinit de Ministerul Educației Naționale.

Contact

Școala de Valori
str. Ion Nistor nr. 2, ap. 1, sector 3, Bucureşti, România
Email: office@scoaladevalori.ro
Phone: + ( 40 ) 745267871
Fax: 0378 107 900
Website: http://escoaladevalori.ro
Email: office@scoaladevalori.ro